Vrachtwagenchauffeur C – IQ Select – Schiedam

JobID=2.0.12

Wie is de opdrachtgever?

Wij zijn op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeur C! De opdrachtgever is een groot en professioneel transportbedrijf uit de top 50 logistieke bedrijven van Nederland. Dit bedrijf vervoert verschillende transporten door heel Nederland. Binnen dit bedrijf zijn er veel mogelijkheden voor verschillend werk!

Wat ga jij doen?

We zijn wij per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeur C voor een vaste baan. Voor dit werk zoeken wij kandidaten met een flexibele instelling, je werkt de dagdiensten en om de week op zaterdag. Hiervoor krijg je 150% uitbetaald. Vroege starttijden mogen voor jou geen probleem zijn. Het betreft distributiewerk, je gaat horeca gelegenheden bevoorraden met de vrachtwagen. 

Lees hier meer…