Vrachtwagenchauffeur – Randstad – Schiedam

vacature introductie

Wil je als vrachtwagenchauffeur bijdragen aan het hergebruik van onze goederen? Wil je elke avond op tijd thuis zijn en werk je graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature iets voor jou!

wat bieden wij jou

Uurloon tussen € 12,35 en € 15,06 obv ervaring

Prettige werktijden tussen 7:30 – 17:30

25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag

Goede bij- en nascholingsmogelijkheden bijv Code95

wie ben jij

Jij bent de ideale kandidaat als jij;

 • In het bezit bent van een geldig rijbewijs C(e) met code95;
 • In het bezit bent van een digipas;
 • Ervaring hebt met een kraakpers- en/of haakkraanwagen;
 • Affiniteit hebt met de afvalbranche.
 • wat ga je doen

  Bij de afdeling Transport ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van verschillende afvalstromen die als grondstoffen dienen voor recycling.

  Als vrachtwagenchauffeur Transport lever je een belangrijke bijdrage aan het hergebruik van onze goederen; jij zorgt er namelijk voor dat alles op de juiste plek terecht komt. Daar, waar het materiaal weer verwerkt en gerecycled wordt. De werktijden zullen zijn 07.30 tot ongeveer 17.00. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en zal in een rooster ongeveer één keer per maand ingezet worden op zaterdag. Daarnaast sta je open voor bereikbaarheidsdiensten op avonden en zondag.

  Voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden bestuur en bedien je specialistische voertuigen zoals haakarmwagens ( in combinatie met aanhangwagens). Daarnaast werk je ook op kraanvoertuigen. Hiermee laadt je onder- of bovengrondse containers of afzetcontainers met onder andere papier, glas en elektrische apparaten.

  waar ga je werken

  Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan het milieu maar ook aan jouw ontwikkeling! Ze zetten zich volledig in om jouw thuis te laten voelen binnen hun bedrijf.

  Klik hier om te sollciteren