Klantenservice Medewerker – Careermaker – Schiedam

Als Klantenservice Medewerker verloopt elke dag anders. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten die jou bellen met vragen over de verschillende abonnementen, administratieve zaken en financiële vraagstukken. Jij krijgt energie van het helpen van mensen en vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen weet jij voor elk vraagstuk een oplossing te vinden. Klantvriendelijkheid en service daar staat Caiway voor! Wat de oplossing ook is, jij als Klantenservice Medewerker zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt.

Vereisten:

Voor de functie van Klantenservice Medewerker moet je beschikken over de volgende punten:

• Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
• Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
• Beschikbaar tijdens kantoortijden (maandag t/m vrijdag, van 08:30 – 17:00u);
• Beschikbaar op de woensdagen en vrijdagen;
• Ervaring met servicegericht telefonisch klantcontact;
• Communicatief vaardig, klantgericht ingesteld en accuraat;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
• Het salaris is vastgesteld op €11,05 bruto per uur;
• Volledige reiskostenvergoeding op basis van OV en kom je met eigen vervoer krijg je €0,19 cent per kilometer.
• Naast het salaris bouw je ook 8% vakantiegeld op;
• Leuke, prettige en informele werksfeer;
• Uiteenlopende kansen voor ontwikkeling binnen de organisatie door middel van coaching gesprekken en trainingen.

Sollicitatieprocedure

Wanneer het gesprek bij Careermaker voor beide partijen positief is verlopen, brengen wij je onder de aandacht bij Caiway. Daar zal een tweede sollicitatiegesprek plaatsvinden. Spreekt de functie van Klantenservice Medewerker jou aan en voldoe jij aan de gestelde functie eisen? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van’t Sant (06 -82817204). Of bel ons op het nummer (010-4445640).

Klik hier om te solliciteren