Ondernemende Sr. Zuivel Trader – €65K – SAM Recruitment – Schiedam

Omschrijving

Ondernemende Sr. Zuivel Trader – €65K

Wat ga je doen?

Als ondernemende senior zuivel trader ga jij een nieuwe zuivel tak als het ware opzetten binnen een internationale handelsonderneming. Je werkt zelfstandig en zal de eerste stappen zetten tot de opzet van deze tak. Aan jou dus de taak eigen handel te in- en verkopen, dagelijks in contact te staan met leverancier en klant en te doen wat nodig is om in business te laten groeien. Waarschijnlijk zal je in het begin met name in poeders handelen, maar daarnaast kunnen er nog andere zuivelproducten bij. Met jouw trackrecord, talenkennis en gedrevenheid is dit voor jouw gesneden koek. Je runt als het ware je eigen onderneming binnen een onderneming. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een mooi salaris rond de €65K, kan meer of minder worden afhankelijk van senioriteit
•    Mogelijkheden tot OTE, flexibele werktijden en overige voorwaardes
•    Jouw eigen bedrijfstak opzetten binnen deze holding
•    De kans om eventueel partner te worden

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 5-10+ jaar relevante werkervaring in de Zuivel
•    Technische kennis van verschillende soorten zuivel producten
•    Netwerk van leveranciers en klanten
•    In staat van scratch iets op te bouwen

Waar ga je werken?

Je gaat als ondernemende senior zuivel trader een samenwerking aan met een gerenommeerd handelsbedrijf actief in de noten en zuidvruchten. Ze hebben sterke ambities om te groeien en willen investeren in een professional die een nieuwe Zuivel tak voor hen kan opzetten. Het team op kantoor is klein waarbij de cultuur direct, open en gezellig is. De sfeer is laagdrempelig en de deur van de directeur staat altijd open. Ben jij de ondernemende trader die het verschil gaat maken? Solliciteer dan nu!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop “Solliciteer op deze vacature” om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij “Recommend a friend” voor meer informatie.

Locatie:

Schiedam

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

Klik hier om te solliciteren