Operationele en tactische Inkoop stage- en afstudeermogelijkheden – RH Marine – Schiedam

Wat ga je doen

De ontwikkelingen binnen de technisch opererende markten van RH Marine volgen elkaar snel op. Om deze reden hebben wij operationele en tactische Inkoop stage- en afstudeermogelijkheden. De operationele mogelijkheid is een meewerkstage waarbij je je samenvattend bezig zult gaan houden met: orderbevestigingen, te late leveringen, artikelen aanmaken, niet kloppende facturen verwerken en artikelbestanden bijwerken. Op het gebied van tactische inkopen hebben wij een aantal afstudeermogelijkheden, waarbij je een onderzoek voor ons uit zult gaan voeren. Samenvattend ga jij onderzoeken hoe Procurement de volgende stap kan zetten in het tactische proces, door bijvoorbeeld te kijken naar beschikbare smart software. Een andere mogelijkheid is om ons op weg te helpen met het ontwikkelen van een duurzame strategie op het gebied van Procurement.

Studeer jij een van de onderstaande (technische) opleidingen en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage opdracht? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet en zijn we benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Wat vragen we van jou

  • Je studeert een mbo/hbo opleiding in de richting van Logistiek & Economie, Facility Management, een technische opleiding, (Technische) Bedrijfskunde, of een vergelijkbare opleiding en mag binnenkort gaan beginnen met stage lopen of afstuderen;
  • Je bent gedreven en houdt ervan om in een technische omgeving te werken;
  • Je bent leergierig, proactief en nieuwsgierig;
  • Goede, duidelijke communicatie, zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands en Engels.
  • Wat bieden wij

  • Een passende stagevergoeding;
  • Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie;
  • Goede begeleiding vanuit meerdere collega’s;
  • Flexibele werktijden, waarbij er hoofdzakelijk vanuit huis gewerkt zal worden.
  • Klik hier om te sollciteren