Productiemedewerker Noten – Perflexxion – Schiedam

JobID=4.0.13

Ben jij op zoek naar een toffe functie in de Food? Werk jij het liefst in 2-ploegendienst en vind je het fijn om de hele dag actief bezig te zijn? En ben je gemotiveerd om alles te leren over het vak van Productiemedewerker? Word dan Productiemedewerker Noten!

Wat je gaat doen
Als Productiemedewerker Noten ga je aan de slag bij een Foodbedrijf. Het bedrijf bevindt zich in Hazerswoude-Dorp, samen met jouw collega’s reis met de auto je naar de werklocatie vanaf een centraal punt in Schiedam. Je bent te vinden op de Productieafdeling, hier voer je verschillende werkzaamheden uit. Je houdt je onder andere bezig met het legen van dozen met producten en het aanvullen van Machines. Ook reinig je de Machines, verpak je de eindproducten in dozen en berg je de dozen op in het Magazijn.

Binnen deze functie werk je in 2-ploegendienst, uiteraard ontvang je hiervoor ploegentoeslag.

Over het bedrijf
Je komt te werken bij een middelgroot Foodbedrijf dat verschillende voedingsmiddelen produceert die verkocht worden in Nederlandse supermarkten. Binnen het bedrijf heerst er een bedrijvige werksfeer en jij en jouw collega’s hebben een echte aanpakkersmentaliteit. Bij goed functioneren krijg je de mogelijkheid interne en externe opleidingen te volgen, zo kun je jouw Heftruckcertificaat behalen.

Salarisomschrijving

€1.900-€2.000 per maand

Vaardigheden

  • Je bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen;
  • Je kunt bij de opstaplocatie bij een centraal punt in Schiedam komen, hier word je opgehaald door een collega en samen rijden jullie naar de werklocatie;
  • Wanneer je een rijbewijs hebt, kun je met de bedrijfsauto rijden en haal je jouw collega’s op, hiervoor ontvang je natuurlijk een reiskostenvergoeding;
  • Je spreekt Nederlands of Engels.
Ervaring

1-2 jaar

Cursussen

VMBO / MAVO

Over de werkgever

Wat wij bieden

  • Een bruto salaris tussen de €1900,- en €2000,- bruto per maand, inclusief toeslagen;
  • Voor langere tijd aan de slag bij een betrokken werkgever;
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf en om vakgerichte trainingen te volgen;
  • Onderdeel zijn van een informeel team;
  • Deelnemen aan leuke bedrijfsuitjes en -feesten.

Kun jij niet wachten om te starten als Productiemedewerker Noten? Solliciteer dan direct!

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om de sollicitatie met je te bespreken. Zijn we een match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor in Berkel en Rodenrijs. Uiteraard staan wij ook open voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

Lees hier meer…