Senior Buyer – cosmetics & interior fragrance – Logisch i.o.v. Delùsh Fragrances – Schiedam

JobID=2.0.07

De hele inkoop keten inrichten, beheren en verder professionaliseren bij een sterk groeiend cosmeticabedrijf. Is dat waar jij blij van wordt? En heb je als senior inkoper een strategische focus welke gericht is op het inkopen van primaire cosmeticaproducten? Lees dan snel verder, want deze inkoop management vacature ruikt naar meer! Voor onze opdrachtgever Delùsh Fragrances te Schiedam, welke stevige groeiplannen in 2021 heeft, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Buyer – cosmetics & interior fragrance Als senior inkoper kun jij in deze functie echt het verschil maken door het volledige inkoopproces onder beheer te nemen. Jouw expertise richt je niet alleen op het sourcen naar nieuwe strategische leveranciers en inkopen van unieke verpakkingen, maar ook op het artikel- en assortimentsbeheer, masterdata en voorraadmanagement. Structureren is voor jou de basis. Je bent scherp op file management en document control. Je functioneert in deze positie als spil in de organisatie en je werkt hier nauw samen met sales, warehouse, productie, productontwikkeling en marketing. Wat betekent dit in de praktijk als Purchaser? Je draagt zorg voor de efficiënte en effectieve inrichting van de inkoopfunctie Inkoop van grondstoffen, (primaire) verpakkings- en verbruiksartikelen Het aangaan en onderhouden van leveranciersrelaties Initiëren en managen van nieuwe product implementaties Reclamaties indienen bij toeleveranciers Communicatie met warehouse over binnenkomende goederen Voorbereiding en inkoop uitbesteed werk Artikel-, Artikelgroep- en assortimentsbeheer File management, document control en quality control Aanmaken leveranciers en nieuwe inkoop en verkoop artikelen Master databeheer en rapportage Opstellen en controleren van korte- en middellange termijn productie- en inkoopplanningen De ideale Senior Buyer heeft: Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare inkoopfunctie Ervaring in het inkopen van primary packaging Management kwaliteiten Een goei…

Lees hier meer…