Toezichthouder stadsverwarming – Voort – Schiedam

Wat jij gaat doen

Je komt te werken op de afdeling Realisatie Warmte & Koude. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwerpen, voorbereiden en aanleggen van warmteleidingen (& Koude leidingen) voor zowel nieuwbouw, reconstructie als vervangingsprojecten. Dit betreft aanleg van zowel grondgebonden leidingen van distributienet tot en met de huisaansluiting van de klant, als leidingen in hoog en laagbouw.
Maar ook installatietechnisch wordt er voorbereid en gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld het maken van regel en afleverstations.

Als toezichthouder maak je onderdeel uit van een projectgroep(projectleider, projectcoördinator, engineer, werkvoorbereider en tekenaar), waarbij je bijdrage niet alleen tijdens de uitvoering van het project wordt gevraagd, maar ook tijdens de voorbereiding van projecten, om zo bij te dragen aan een zo optimaal mogelijke voorbereiding richting onze aannemer. Goed samenwerken is daarbij essentieel.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Toezien op de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de werkzaamheden van onze aannemers door o.a. te controleren of onze richtlijnen en kwaliteitseisen worden nageleefd en door te controleren of het project wordt uitgevoerd conform werktekening en volgens het handboek warmte.
 • Tijdens uitvoering van werkzaamheden zorgen dat afwijkende werkzaamheden worden geadministreerd en afgestemd met de projectverantwoordelijke.
 • Toezien en borgen van veiligheid tijdens uitvoering, waarbij o.a. gekeken wordt of de aannemer ook volgens het V&G uitvoeringsplan werkt.
 • Adviseren bij de startontwerp van een project door bij het ontwerp betrokken te zijn en werktekeningen te controleren op uitvoerbaarheid en samen schouwen van het tracé
 • Het maken van werkplannen t.b.v. het schakelen van ons warmtenet.
 • Communiceren met belanghebbenden (o.a. klanten, gemeenten, aannemers en buurtbewoners)
 • Maken van afspraken (met bijvoorbeeld de bouwer of installateur) voor het controleren van de binneninstallaties voordat projecten worden opgeleverd.
 • Ben jij de kandidaat?

  – Een relevante technische MBO+ of HBO opleiding afgerond (bijv. Werktuigbouwkunde of civiele techniek).
  – Kennis van relevante wet- en regelgeving, met name op het gebied van veiligheid en veilig werken.
  – Goede kennis van bestek regels is een pré
  – VCA-VOL, of bereid deze te halen
  – MVK opleiding is een pre
  – Vaktechnische opleidingen op het gebied van warmte techniek en/of leiding techniek zijn een pré (VEWA)
  – Je bent in bezit van een geldig Rijbewijs B

  In deze functie is het belangrijk dat je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht beschikt om zo de optimale prestaties te garanderen van de aannemer.

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  ‘Duurzame energie van iedereen’, daar gaat onze opdrachtgever voor. Dat is de missie. Samen met jou, met partners en klanten werken ze toe naar een volledig duurzame energievoorziening waarbij alle energie uit eindeloze, natuurlijke en schone bronnen komt, zoals de wind en de zon. Zodat we de aarde niet meer belasten dan haar herstellend vermogen aan kan.

  Klik hier om te solliciteren