Vrachtwagenchauffeur – Randstad – Schiedam

JobID=10.0.1

Wil je als vrachtwagenchauffeur meer dan alleen rijden van A naar B? Dan is deze vacature als vrachtwagenchauffeur gevaarlijke stoffen wellicht iets voor jou!wat bieden wij jouSalaris tussen € 12,14 en 15,36Fulltime baan als vrachtwagenchauffeur/ beladeWerktijden tussen 7.00 – 18.00 uur;Goede bij-en nascholingsmogelijkheden zoals code95wie ben jijJe bent in het bezit van rijbewijs C met code95;Je hebt een geldige digipas;Je beschikt over eigen vervoer;Je hebt ervaring op de haarkarm- of portaalwagen;Je hebt je VCA en ADR certificaat of bent bereidt deze te behalen.wat ga je doenAls vrachtwagenchauffeur bij Suez Schiedam werk je op de portaal- of haakarmwagen met aanhanger. Je haalt afval op in de Maasvlakte, waarbij je te maken kan krijgen met gevaarlijke stoffen. Hierom is het hebben of behalen van het ADR certificaat verplicht. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aankomen bij de klanten en het juist uitvoeren van de procedures. Zorgvuldigheid is hierbij erg belangrijk; je controleert wat je ophaalt en vult de juiste papieren in.waar ga je werkenSUEZ is een wereldwijd afvalverwerkingsbedrijf. Ze recyclen afval en gebruiken deze grondstoffen weer voor nieuwe producten. Ondanks de wereldwijde aanpak zijn de vestigingen van SUEZ erg persoonlijk. Goed contact tussen collega’s is erg belangrijk en de werksfeer is informeel.Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de sollicitatieknop hieronder.Vanwege de huidige corona maatregelen is het onzeker wanneer deze functie van start zal gaan. Wij zullen je na je sollicitatie benaderen en bij een match je uitnodigen voor een telefonisch intake gesprek. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…