VULPLOEGMEDEWERKER SCHIEDAM, BORODINLAAN 74, 12 UUR – ALDI – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/brockmeyer-2.png?empname=ALDI-10

VULPLOEGMEDEWERKER

SCHIEDAM, BORODINLAAN 74 12 UUR

“Zonder vullers, geen volle schappen”.

 

Als Vulploegmedewerker heb je directe bijdrage aan de klantbeleving bij ALDI! Jij zorgt voor een goed gevuld schap met mooie verse producten, in een nette winkel. Het is best pittig, maar als je dan klaar bent, staan alle vakken netjes vol en dat geeft een goed gevoel! In deze functie heb je ook een rol naar de klanten toe. Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en help je ze waar nodig. Een glimlach van een klant geeft je dag extra glans.

 

JIJ BENT  

een aanpakker en vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Je bent allround inzetbaar en krijgt er energie van om samen met het team een mooie prestatie te leveren. Vanzelfsprekend vind je het leuk om met klanten contact te hebben en weet je hoe je de klant het beste kan helpen. Je hebt oog voor detail en een goed gevoel voor prioriteiten. Je bent 15 jaar of ouder en bent minimaal 4 uur per week beschikbaar. Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om je toch al drukke leven te combineren met werk!

 

WERKEN BIJ ALDI?BETER VERDIENEN  

Wij kijken naar wat je kunt en wat je doet. Presteer je goed en durf je kansen te grijpen? Dan ligt de wereld binnen ALDI aan je voeten en zijn er voldoende kansen om door te groeien.

Werk je bij ALDI dan ontvang je op basis van een teambonus meer dan bij andere supermarktketens. Deze bonus ontvang je naast een goed salaris.

 

ALDI  

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formules en filialen. Hier hebben we naast onze huidige collega’s veel nieuwe collega’s voor nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als een unieke kans op een mooie toekomst. Wat je van ons kan verwachten? Je komt te werken in een gezellig team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt.

Weet je dat ALDI hard aan de weg timmert op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op onze website www.aldi.nl/verantwoord

 

DIT IS JE KANS!  

Wil je beter verdienen en werken in een leuk team? Dan is dit je kans! Solliciteer direct.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bekijk dan onze websites www.aldi.nl en www.werkenbijaldi.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Klik hier om te solliciteren…