Begeleider Complexe Zorg laag niveau 8 tot 36 uur – Careflex Zorg Groep – Schiedam

JobID=2.0.1

Functieomschrijving

Het leukste zorgbedrijf van Nederland is op zoek naar een

  • Begeleider Complexe Zorg (laag niveau)

De wereld elke dag een beetje beter maken is onze ambitie. Wat is die van jou?

Heb jij een passie voor mensen die intensieve zorg nodig hebben en moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien? Kom dan bij Careflex werken als Begeleider in de Complexe Zorg.

Wij zijn een gespecialiseerde zorgonderneming actief in de Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en Psychiatrie. Voor deze vacature ligt de nadruk op de Gehandicaptenzorg (zowel LVB, MVB als EVB). Bij het werken met complexe doelgroepen is ook het verrichten van zorg onderdeel van je dagelijks werk. Als Begeleider Complexe Zorg van Careflex pak je complexe zorgvragen aan binnen de Gehandicaptenzorg. In jouw rol ondersteun je de bewoners in hun dagelijkse leven, breng je hierin structuur aan en ben jij er om complexe en onverwachte situaties op te lossen.

Dit ben jij

Een gedreven zorgprofessional die, zowel alleen als in teamverband, goed weet om te gaan met dubbeldiagnostiek en zeer uiteenlopende complexe situaties. Jij hebt een sterke persoonlijkheid, maar kent ook goed jouw eigen grenzen. Je bezit een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent in staat tot (zelf-)reflectie en hebt een frisse, positieve kijk op hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor de cliënt en je collega’s.

Dit bezit jij

  • Ervaring in de Gehandicaptenzorg (affiniteit met verzorgende taken);
  • Afgeronde opleiding MBO (bijv. SPW, MMZ, Verzorgende IG) of HBO (bijv. SPH, Social Work, HBO-V);
  • Ervaring met uitdagende zorg (bijv. gedragsproblematiek);
  • Je herkent je in onze kernwaarden Gastvrij, Kundig en Authentiek

Dit bieden wij jou

Zinvol werk en unieke ervaringen in een geweldig team van zorgprofessionals. Een duidelijk groeiperspectief en de mogelijkheid om ook in andere branches (Jeugdzorg, Ouderenzorg en Psychiatrie) te werken. Direct in dienst bij Careflex en je profiteert van onze aantrekkelijke flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo bepaal je zelf wanneer je werkt en hoeveel. Je blijft dus baas over je eigen agenda. Careflex zorgt ervoor dat je een eigen coach hebt. Ook hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma. Tenslotte krijg je natuurlijk leuke collega’s, een eigen app voor contact met collega’s en administratieve zaken en organiseren we allerlei leuke evenementen.

Dit zijn wij, Careflex Zorg Groep
Wij zijn een gespecialiseerde zorgonderneming actief in de Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en Psychiatrie. Wij streven ernaar om leven en werken in de Complexe Zorg te verbeteren. Wij willen de wereld elke dag een beetje beter te maken. Iedere situatie is anders, maar wat de achtergronden, diagnoses en karakters van cliënten ook zijn, het gaat altijd om mensen met een uitdaging. En die willen we graag helpen. Hoe complex een zorgvraag ook is, er is altijd een oplossing!

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hieronder om direct te reageren. We bellen je dan snel terug om een afspraak te maken voor één van onze sollicitatiebijeenkomsten. Zo ervaar je op deze dag hoe enthousiast de Careflex zorgprofessionals zijn. Nu het weer kan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Breda, uiteraard op gepaste afstand én met de nodige maatregelen.Wil je liever eerst meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan naar. Graag tot binnenkort!

Lees hier meer…