Business Development Manager Partnerships – MAN Energy Solutions Benelux – Schiedam

Taken en verantwoordelijkheden

Om onze toekomstige groei veilig te stellen volgens een duidelijke strategie en sterke klantgerichtheid zoeken wij een Business Development Manager Partnerships binnen de After Sales in Schiedam. In de functie van Business Development Manager Partnerships ga je strategische samenwerkingen en afspraken met partners en leveranciers tot stand brengen om de wereldwijde PrimeServ Omnicare-activiteiten verder uit te bouwen en hierbij zet je een efficiënte supply chain op binnen het wereldwijde PrimeServ-netwerk.

 

MAN Energy Solutions heeft een vacature, voor een onmiddellijke start, voor de locatie Schiedam binnen onze Sales afdeling voor de functie van:

                               Business Development Manager Partnerships 
                               Locatie Schiedam

MAN PrimeServ is een snelle unit met een informele sfeer waar focus ligt op klanten en prestaties. Binnen MAN Energy Solutions ‘After Sales en Service Business” werk je samen met lokale bedrijven en internationale klanten, voornamelijk in de maritieme industrie. Om onze toekomstige groei veilig te stellen volgens een duidelijke strategie en sterke klantgerichtheid zoeken wij een Business Development Manager Partnerships binnen de After Sales in Schiedam.

In de functie van Business Development Manager Partnerships ga je strategische samenwerkingen en afspraken met partners en leveranciers tot stand brengen om de wereldwijde PrimeServ Omnicare-activiteiten verder uit te bouwen en hierbij zet je een efficiënte supply chain op binnen het wereldwijde PrimeServ-netwerk.

De werkzaamheden:

 • Afspraken inplannen en overeenkomsten sluiten met leveranciers en partners voor PrimeServ Omnicare;
 • Het ontwikkelen van een uitstekende kennis voor de behoeften van de After Sales markt, klanten en interne stakeholders met betrekking tot partnerschappen, leveranciers en andere noodzakelijke overeenkomsten;
 • Verzamel en communiceer marktinformatie en activiteiten van concurrenten;
 • Werk samen met de afdeling Strategic Sourcing om afspraken in te plannen en overeenkomsten te sluiten met leveranciers en partners die de Omnicare-activiteiten ten goede komen;
 • Werk nauw samen met regionale managers en andere belangrijke key stakeholders; 
 • Het opzetten van lokale sourcing / supply chain-structuur.

 

Dit ben jij:

 • Je hebt ervaring binnen de aftersalesmarkt m.b.t. motoren, turbochargers en hulpapparatuur; 
 • Je hebt een sterk trackrecord m.b.t. het sluiten van zakelijke overeenkomsten en onderhandelingen;
 • Je hebt ervaring met het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden en reserveonderdelenovereenkomsten; 
 • Je hebt ervaring in een wereldwijde matrixorganisatie; 
 • Een goede interpersoonlijke presentatie en interculturele vaardigheden; 
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Woonachtig in de regio Rotterdam en in het bezit van eigen vervoer.

Wij bieden: 
Een boeiende functie binnen een dynamisch bedrijf waar elk goed initiatief de volle aandacht krijgt. Je werkt in een gezond en sterk internationaal georiënteerde organisatie. Deze functie betreft een fulltime functie (er zijn geen parttime mogelijkheden beschikbaar). Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Stuur je reactie en motivatie via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons recruitment team via telefoonnummer +31 88 5678 380 of via [email protected]

Profiel kandidaat

Geboden wordt

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).
Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.
 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om te solliciteren