Eerste Verkoper – Holland and Barrett – Schiedam

Spreken onderwerpen als een gezonde levensstijl of clean beauty jou aan? Wil jij je hier graag verder in verdiepen en onze klanten van de beste advies voorzien? Holland & Barrett is Europa’s grootste wellness retailer met meer dan 1.300 winkels wereldwijd en wij zijn op zoek naar collega’s.

Wat ga je doen?
Als Eerste Verkoper (m/v) ben je de rechterhand van de (assistent) filiaalmanager en samen verantwoordelijk voor een nette winkel en een goed winkelbeheer. Daarnaast ben jij het gezicht van jouw winkel en weet jij met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen.

Verder behoren de volgende werkzaamheden tot je taken:

 • De klant actief en gastvrij benaderen;
 • De klanten adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment;
 • Actief reageren op koopsignalen van de klant;
 • Het opbouwen van actietafels en presentaties;
 • Het inwerken van nieuwe collega’s;
 • Beheer van de geld- en goederenstroom bij afwezigheid van de (assistent) filiaalmanager;
 • Kassawerkzaamheden;
 • Het aanvullen van de schappen.
 • Wie ben jij?
  Voor deze veelzijdige functie zoeken we iemand met minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in de detailhandel, bij voorkeur in de drogisterij branche. Onze topomzetten worden vooral behaald op onder andere koopavonden en in het weekend. Wij verwachten dat jij als verantwoordelijke op die dagen ook aanwezig bent.

  Een vakdiploma ‘Drogist’ of ‘Verkoop in de drogisterij’ is niet noodzakelijk maar wel een absolute pré. Wij vinden het trainen en opleiden van onze medewerkers erg belangrijk. We verwachten dat je deelneemt aan onze interne opleidingen door middel van E-learning overal te volgen op je laptop, tablet en mobiel. Op deze manier kun jij jezelf en je collega’s in jouw winkel optimaal ontwikkelen. Je start als Eerste Verkoper en daarna kan je doorgroeien naar de functies als Assistent Filiaalmanager, Filiaalmanager in opleiding en Filiaalmanager.

  En verder ben je:

 • Communicatief sterk en samenwerkingsgericht;
 • Klantgericht en resultaatgericht;
 • Pro-actief en besluitvaardig.
 • Wat kan je van ons verwachten?
  Dit is jouw kans om deel uit te maken van de grootste retailer in natuurlijke gezondheid en wellness producten in Nederland! Holland & Barrett is een succesvolle retail keten met meer dan 220+ winkels in Nederland en België. Het hoofdkantoor staat in Engeland en het bedrijf is naast het Verenigd Koninkrijk en de Benelux ook nog actief in Ierland, Zweden, Azië en via franchiseondernemingen ook nog in andere delen van de wereld.

  Verder bieden we een goed salaris die afhankelijk is van je leeftijd en ervaring op basis van de CAO Drogisterijbranche. Tevens hebben wij diverse interessante arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, pensioenregeling, vakantiedagen, interne opleidingsmogelijkheden en diverse collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen en producten bij personeelsvoordeelwinkel.nl.

  Wij bieden je een contract van 24 uur per week, het rooster staat niet vast en wordt in overleg afgestemd.

  Holland & Barrett gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding en natuurlijke verzorging. De winkelformule sluit hiermee aan op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin gezond en natuurlijk leven steeds belangrijker wordt. Zo is de natuurlijke verzorging van Holland & Barrett vrij van chemische toevoegingen als SLS, Parabenen en microplastics.

  Klik hier om te solliciteren