Hoofd calculatie Incl startpremie tot €400 – A. de Jong Groep – Schiedam

JobID=1.0.08

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij je meters gemaakt binnen de Installatietechniek en ben je toe aan een commerciële en coördinerende rol? Durf jij buiten de kaders te gaan en een nog slimmer concept te bedenken met een concurrerende kostprijs? Met die mindset ben jij de aangewezen persoon als fulltime Hoofd Calculatie/Tendermanager. Iemand die de optimale balans creëert tussen het commerciële belang en de wensen van de klant. Dat maakt je trots. Met deze tweeledige functie inspireer en motiveer jij het team en pak jij de verantwoordelijkheid bij het:

 

 • specificeren van een bestek of aanbesteding;
 • uitdenken van duurzame en slimme oplossingen voor de klant met een zo goed mogelijke kostprijs;
 • aansturen van drie calculatoren en hun sparringpartner zijn;
 • bewaken van de afdelingsplanning en het bijschakelen wanneer dit nodig is;
 • afstemmen van de binnenkomende aanvragen met de Commercieel Manager.

 

Over het bedrijf

Heb je het over hét familiebedrijf op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie? Dan heb je het over A. de Jong Groep. Wij bestaan al 140 jaar en zijn specialist binnen gebouwgebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Zowel nationaal als internationaal. Daar zijn we trots op. Hoe complex de vraag ook is, wij komen met de perfecte oplossing. Alles om een duurzame leefomgeving te realiseren. En ons DNA? Dat beschrijven we met vier kernwoorden: betrouwbaar, oplossingsgericht, ondernemend en mensgericht.

 

Jij versterkt de afdeling Calculatie en Advies bij onze vestiging in Schiedam. Het team bestaat uit acht man: stuk voor stuk harde werkers met een teamgerichte mentaliteit. We hebben een moderne lounge om te lunchen of bezoek te ontvangen. Er is alle ruimte om bij elkaar te komen of om met z’n allen te proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel. Werken bij A. de Jong Groep doe je samen.

Vereisten

Zodra jij over jouw functie als Hoofd Calculatie/Tendermanager praat, beginnen jouw ogen te stralen. Gewoon omdat je niets liever doet dan jouw technische kennis creatief inzetten en een gemotiveerd team aansturen. Daarin pak jij je verantwoordelijkheid, want jij bent dé poortwachter voor nieuwe opdrachten voor ons bedrijf. Je durft verder te kijken dan de rest, om zowel jouw team als de klant te verrassen. Daar blijft het niet bij, want jij:

 

 • bezit een Technische diploma (bijvoorbeeld HIT-diploma Werktuigbouwkunde).
 • bent minimaal vijf jaar werkzaam binnen een leidinggevende functie als deze of bijvoorbeeld als Projectmanager, Projectleider, Contractmanager of Contractbeheerder.
 • hebt kennis van kengetallen: je bent een echte kostendeskundige.
 • staat stevig in je schoenen en je straalt professionaliteit uit.
 • bent een echte netwerker: zowel binnen als buiten het bedrijf.

 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw kwaliteiten als Hoofd Calculatie/Tendermanager vragen om de juiste beloning. Daarom mag je bij A. de Jong Groep op basis van een 40-urige werkweek rekenen op:

 • een salaris volgens de cao Kleinmetaal.
 • veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • winstdeling bij het behalen van de gestelde doelen van A. de Jong Groep.
 • een pensioenregeling.
 • een uitgebreid onboardingtraject.
 • een laptop en telefoon.
 • een auto van de zaak.

 

Aan het werk

Je weet het zeker, dit is jouw baan. Solliciteer dan via de ‘solliciteer direct’ knop. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR afdeling via [email protected]

 

Na jouw sollicitatie nemen wij binnen twee weken contact met je op. Kom je door de preselectie? Dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Het tweede gesprek is vervolgens met een leidinggevende en een collega. Bij het derde gesprek nemen we de arbeidsvoorwaarden door en mag jij jouw handtekening zetten. Welkom bij de familie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Profiel kandidaat

Geboden wordt

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).
Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.
 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter