(Internationaal) Field Service Engineer – Synsel Techniek – Schiedam

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamTer uitbreiding van het serviceteam zoekt dit bedrijf een (Internationaal) Field Service Engineer in de regio van Schiedam. Deze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen en strategie, hoe er wordt geëngineerd.Vanwege het toenemende aantal projecten en de hoeveelheid nieuwe klanten zijn ze op zoek naar een (Internationaal) Field Service Engineer die veelvuldig naar het buitenland kan. Als (Internationaal) Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch vlak. Je werkt vanuit de hoofdlocatie in de regio Schiedam maar gaat vervolgens aan de slag bij klanten wereldwijd.Ben jij op zoek naar een technisch uitdagende functie? Lees dan snel verder!Functie-inhoud:Je voert de montage van een systeem uit, inclusief het afstellen, inregelen en functioneel beproeven van het systeem. Dit kan voorkomen op eigen locatie of bij de klantJe bouwt installaties zelfstandig op bij klanten in zowel binnen als buitenlandAls (Internationaal) Field Service Engineer stuur je een groep monteurs aanHet in bedrijf stellen van en/of service verlenen aan de geleverde systemenJe traint en ondersteunt de operators en onderhoudsmonteurs bij de klant op locatieFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of je hebt een vergelijkbaar niveau door relevante werkervaringJe hebt kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniekJe hebt ervaring met dynamische aandrijfsystemen en moderne PLC besturingstechniekenAls (Internationaal) Field Service Engineer heb je een praktische werkhoudingJe hebt leidinggevende capaciteitenJe kunt zowel mondeling als schriftelijk helder rapporterenJe beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord en geschriftJe bent als (Internationaal) Field Service Engineer bereid om voor perioden van 1 tot 4 weken in het buitenland te verblijvenWij bieden:Een basissalaris tussen de € 2.580 en € 3.880 bruto per maandJe ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen uitdagende en afwisselende baan met een goed pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder: bedrijfsauto, bedrijfskleding, laptop en mobiele telefoon25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenBinnen een sterk groeiend bedrijf een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baan als (Internationaal) Field Service EngineerGenoeg ruimte voor zelfontplooiingDe mogelijkheid tot het volgen van trainingen om technische kennis op peil te houden Spreekt deze vacature van (Internationaal) Field Service Engineer je aan? Twijfel dan niet en solliciteer!VaardighedenErvaringMedior,Senior

Klik hier om te solliciteren