(Internationaal) Field Service Engineer – Synsel Techniek – Schiedam

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamVanwege het toenemende aantal projecten en de hoeveelheid nieuwe klanten is dit bedrijf op zoek naar een (Internationaal) Field Service Engineer die woonachtig is in regio Schiedam. Deze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen en strategie, hoe er wordt geëngineerd.Als (Internationaal) Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch vlak. Je werkt vanuit de hoofdlocatie in de buurt van Rotterdam maar gaat vervolgens aan de slag bij klanten wereldwijd.Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je perioden van 1 tot 4 weken in het buitenland verblijft? Wellicht is dit dan de baan voor jou!Functie-inhoud:Je voert als (Internationaal) Field Service Engineer de montage van een systeem uit, inclusief het afstellen, inregelen en functioneel beproeven van het systeem. Dit kan voorkomen op eigen locatie of bij de klantHet zelfstandig opbouwen van een installatie bij klanten in binnen- en buitenlandJe hebt de leiding over een groep monteursJe stelt de geleverde systemen in bedrijf en verleent service waar nodigHet trainen en ondersteunen van operators en onderhoudsmonteurs bij de klantFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of je hebt een vergelijkbaar niveau door relevante werkervaringJe hebt kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniekJe bent bekend met dynamische aandrijfsystemen en innovatieve PLC besturingstechniekenJe hebt als (Internationaal) Field Service Engineer een praktische werkhoudingJe beschikt over leidinggevende capaciteitenJe rapporteert helder, zowel mondeling als schriftelijkJe beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord en geschriftJe vindt het als (Internationaal) Field Service Engineer geen probleem om voor perioden van 1 tot 4 weken in het buitenland werkzaam te zijnWij bieden:Een basissalaris tussen de € 2.550 en € 3.850 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen goed pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder: bedrijfsauto, bedrijfskleding, laptop en mobiele telefoonJe ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenBinnen een sterk groeiend bedrijf een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baan als (Internationaal) Field Service EngineerJe krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien Trainingen die ervoor zorgen dat je technische kennis op peil blijft Heb je interesse in deze functie van (Internationaal) Field Service Engineer in de regio Schiedam? Reageer dan direct!VaardighedenErvaringMedior,Senior

Klik hier om te solliciteren