Klantenservice Medewerker – careermaker – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is hetsnelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Deorganisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert.Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OVben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk alsKlantenservice Medewerker in een open en gezellig team. Je kuntjezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, jekrijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komenin je loopbaan. Binnen deze functie kom je in aanmerking met denieuwste ontwikkelingen in de telecom- en klantcontactbranche en gaje probleemoplossend, klantgericht en ondersteunend tewerk.

Functieomschrijving

Als Klantenservice Medewerker verloopt elke daganders. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten die jou bellen metvragen over de verschillende abonnementen, administratieve zaken enfinanciële vraagstukken. Jij krijgt energie van het helpen vanmensen en vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden.Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen weet jijvoor elk vraagstuk een oplossing te vinden. Klantvriendelijkheid enservice daar staat Caiway voor! Wat de oplossing ook is, jij alsKlantenservice Medewerker zorgt ervoor dat de klant met eentevreden gevoel de telefoon ophangt.

Functie-eisen

Voorde functie van Klantenservice Medewerker moet je beschikken over devolgende punten:

 • Minimaal MBO 4 werk-en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 32 tot 40 uurper week;
 • Beschikbaar tijdens kantoortijden(maandag t/m vrijdag, van 08:30 –17:00u);
 • Beschikbaar op de woensdagen envrijdagen;
 • Ervaring met servicegerichttelefonisch klantcontact;
 • Communicatiefvaardig, klantgericht ingesteld enaccuraat;
 • Goede beheersing van de Nederlandsetaal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het salaris is vastgesteld op €11,05 brutoper uur;
 • Volledige reiskostenvergoeding opbasis van OV en kom je met eigen vervoer krijg je €0,19 cent perkilometer.
 • Naast het salaris bouw je ook 8%vakantiegeld op;
 • Leuke, prettige en informelewerksfeer;
 • Uiteenlopende kansen voorontwikkeling binnen de organisatie door middel van coachinggesprekken en trainingen.

Klik hier om te solliciteren