Manager Engineering E,I & PC – Bilfinger – Schiedam

JobID=4.0.1

Ter opvolging van Justin van Essen zijn we op zoek naar een nieuwe Manager Engineering voor de afdeling E, I &PC binnen regio West. Op deze afdeling zijn circa 30 collega’s werkzaam en in deze functie rapporteer je aan de Director Engineering.

Wat ga je doen?

Als Manager Engineering geef je leiding aan een team van enthousiaste collega’s en ben je eindverantwoordelijk voor de gehele afdeling. Je geeft support en zorgt voor de juiste uitvoering van processen en beleid.

Je houdt je onder andere bezig met het opstellen en realiseren van het Operationele Plan, je coördineert en zorgt voor borging van de technische kwaliteit binnen de afdeling en je onderhoudt contacten met bestaande klanten binnen de regio.

Daarnaast neem je vanuit jouw functie deel aan de TDCM E&I voor afstemming van en bijdrage aan de continue verbetering van Process House.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een technisch HBO- of WO-diplomaJe hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (lead) engineerJe communiceert uitstekend in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels

Ben jij resultaatgericht, kun je goed samenwerken, ben je ondernemend, heb je overtuigingskracht, inlevingsvermogen en kun je goed coachen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature!
Voor inhoudelijk vragen kun je contact opnemen met Justin van Essen. Jouw sollicitatie kun je per email toesturen aan Dominique de Vos-Nanhoe (HR Business Partner)

Deze vacature staat open van 2 november tot 1 december 2020. Daarna zullen de eerste gesprekken worden ingepland.

Lees hier meer…