Medior Consultant Supply Chain – Coolblue – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/onlyengineerjobs.png?empname=Coolblue-10

Met jouw projecten maak jij impact en zorg jij voor minder schade aan producten en meer klanten met een glimlach!Hoe word ik Medior Consultant Supply Chain bij Coolblue?Ben jij een ervaren projectmanager en krijg jij een glimlach op je gezicht als je een directe impact kan maken op de winstgevendheid en klanttevredenheid van Coolblue met jouw projecten en acties? Werk je graag samen met verschillende afdelingen binnen een organisatie? Dan is deze functie echt wat voor jou! Ook Medior Consultant Supply Chain worden bij Coolblue? Inge legt je uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenManagen van je eigen projecten door doelen te vertalen naar een duidelijke projectplanning om op lange termijn impact te hebben op het commerciële resultaat voor de productcategorieën Televisies en WitgoedVeel samenwerken met veel verschillende stakeholders uit bijna alle afdelingen en lagen van Coolblue. Als projectmanager schakel je met commerciële teams tot afdelingsmanagers en de bezorgers in ons logistieke domeinAndere in beweging krijgen om aan jouw verbeteringen te werken, door bijvoorbeeld de samenwerking met Procesverbeteraars goed te coördineren die het proces analyseren zodat ook jij precies weet waar eventuele schade aan producten ontstaan en wat we daaraan kunnen doenStructureren en uitdiepen van een concreet probleem, namelijk de hoeveelheid schadegevallen binnen productcategorieën Televisies en Witgoed, zodat we dit kunnen gaan reduceren. Hiervoor duik je zelf ook regelmatig beschikbare data inRegelmatig naar de verschillende locaties van Coolblue in Nederland en België reizen, om zelf van dichtbij het proces mee te maken, samen te werken met belangrijke stakeholders en oplossingen te implementerenHier herken jij jezelf inWo-werk- en -denkniveauMinimaal 3 jaar relevante werkervaring in het werken met of het verbeteren van (logistieke) processen en managen van de projectenAnalytisch, maar een doener met de drive om verbeteringen aan te dragen en hiermee actief aan de slag te gaanSamenwerken met verschillende stakeholders en mensen in beweging krijgen gaat jou gemakkelijk afZelfstartend, je kunt goed overzicht houden maar bent ook niet vies om af en toe zelf je handen uit de mouwen te stekenCommunicatief sta je sterk in je schoenen en ben jij in staat om mensen enthousiast te maken over jouw ideeënDit zoek jij verder in een baanGeldMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) epische feesten, pubquizzen en andere teamactiviteiten25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtReiskostenvergoeding en pensioenregelingOp dit moment werken we thuis wanneer dit mogelijk is. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en blauwe slingersEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenRuimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werktEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas

Klik hier om te solliciteren…