Meet en Regeltechnicus Incl startpremie tot €400 – A. de Jong Groep – Schiedam

JobID=5.0.1

De A. de Jong Groep zoekt een klantgerichte Meet- & Regeltechnicus die houdt van allerlei verschillende uitdagingen in complexe gebouwbeheerssystemen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Meet- & Regeltechnicus ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de gebouwbeheerssystemen van onze klanten optimaal functioneren. Je programmeert, stelt in bedrijf, maakt aanpassingen, en lost complexe storingen op. Hoewel je specialist bent in Meet- en Regeltechniek krijg je ook te maken met allerlei andere installaties en systemen. Daarnaast organiseer je je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdt daarbij altijd nauw contact met collega’s. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.s

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, aanvullende opleidingen in Meet- & Regeltechniek, en hebt een aantal jaren relevante werkervaring
 • Je werkt planmatig en gestructureerd
 • Je communiceert makkelijk, zowel naar klanten als collega’s
 • Je hebt ervaring met Priva
 • Je bent in het bezit van het diploma MRK-A (pré);

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie
 • Een functie binnen een financieel gezond bedrijf
 • Voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij onder andere een “Academy” om te helpen je ambities waar te maken. Jouw ontwikkeling is ook de ontwikkeling van A. de Jong Groep!

Over A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf met bijna 140 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. De organisatie bestaat uit een viertal ondernemingen waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we continu vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend.

Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat,- energie,- en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

Contact

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling via .

Lees hier meer…