Monteur Airconditioninginstallaties Incl. startpremie tot €400 – A. de Jong Groep – Schiedam

JobID=7.0.09

Taken en verantwoordelijkheden

en optimaal binnenklimaat realiseren voor de klant waarbij duurzaamheid en efficiëntie, hoog in het vaandel staan. Een mooie uitdaging, want jij bent als (aankomend) Monteur Airconditioning verantwoordelijk voor het monteren van airconditioning- en VRF-systemen in zowel de nieuwbouw als in bestaande bouw.

 

Je taken

Als (aankomend) Monteur Airconditioning ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van montagewerkzaamheden van airconditioning- en VRF-systemen voor toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan overheidsinstanties, scholen, gezondheidsinstellingen en hotels. Jij onderscheidt je hierin door jouw kennis van het aansluiten, behandelen en ontmantelen van airconditioning- en VRF-systemen. Naast de uitvoering van montagewerkzaamheden, draag je zorg voor de juiste toepassing van gereedschappen, het bijhouden van de verplichte registraties en bewaak je de orde en netheid op de werkplaats. In deze functie werk je afhankelijk van de omvang van het werk alleen of samen met andere monteur en rapporteer je direct aan de projectleider.

 

Wat je krijgt

 • Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie met korte lijnen
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie
 • Een auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen en dertien atv-dagen.
 • Winstdeling indien van toepassing en bij het behalen van de gestelde doelen.
 • Voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij onder andere een “Academy” om te helpen je ambities waar te maken. Jouw ontwikkeling is ook de ontwikkeling van A. de Jong Groep!

Vereisten

 • Je ben in het bezit een mbo-diploma in de technische sector.
 • Je bent in het bezit van een F-gassen certificaat.
 • Je hebt affiniteit hebt met airconditioning- en VRF-systemen en hebt hier (enige) ervaring mee opgedaan.
 • Je hebt technisch inzicht en vind het leuk om problemen op te lossen voor de klant.
 • Je hebt er geen problemen mee om buiten aan het werk te zijn.

 

Over A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. De organisatie bestaat uit een viertal ondernemingen waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we continu vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend. Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat,- energie,- en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

 

Contact

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling via [email protected]

Na jouw sollicitatie nemen wij binnen twee weken contact met je op. Kom je door de preselectie? Dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek. Het tweede gesprek is vervolgens met een leidinggevende en een collega. Bij het derde gesprek nemen we de arbeidsvoorwaarden door en mag jij jouw handtekening zetten. Welkom bij de familie!

Profiel kandidaat

Geboden wordt

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).
Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.
 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees hier meer…