Parttime Logistiek medewerker – Verdeler – Royal Flora Holland – Schiedam

JobID=2.0.25

Wij zijn op zoek naar parttime logistiek medewerkers (verdelers) voor onze veiling in Naaldwijk. De verdelers staan midden in een hectisch en dynamisch logistiek proces, elke ochtend weer. In deze (vaste) parttime baan zorg jij ervoor dat de dagelijkse aanvoer van bloemen en planten op tijd wordt verwerkt en afgeleverd bij de klant. Dankzij jou kunnen duizenden mensen in binnen- en buitenland genieten van deze mooie bloemen en planten.

Hoe ziet je dag er uit?

Je dag begint om 06.00 uur ‘s ochtends. Dat betekent dus vroeg je bed uit. Het is nog donker en het valt niet mee om al zo vroeg op pad te gaan. Je bent op tijd binnen om nog een kop koffie of thee te pakken en bij te praten met je collega’s. Bij de dagstart worden jij en je 50 collega’s door een teammanager meegenomen in de doelstellingen van de dag. Zo weet jij waar je het verschil kan maken. Nadat je je headset hebt opgedaan, stap je op je elektrische kar en ga je aan de slag. Via het voicepicking systeem krijg je de orders door en verdeel je de bloemen en planten over de karren voor de verschillende klanten. Er zijn dagen dat er 60000 orders verwerkt worden. Een klus die veel fysieke inspanning van je vraagt. Rond 11:00 uur is de hal leeg en zit jouw ochtend er op.

Wij bieden:

Een vaste parttime baan als logistiek medewerker die je goed kunt combineren met jouw andere werk-/bezigheden. Dit betekent voor jou:

  • Zekerheid: een vaste baan en een vast inkomen voor maximaal 15 uur per week (minder kan ook).
  • Instroom salaris van €10,65 p/u en een salarisverhoging van 23% na 6 maanden naar €13,12 mits je het vak goed onder de knie hebt.
  • Een groot en divers team van collega’s met ieder een eigen verhaal.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden via de Royal FloraHolland Academy.
  • Vijf keer per jaar een plant of bos bloemen cadeau.

Wij vragen:

Er is geen minimale opleiding of ervaring vereist. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om dit werk te kunnen uitvoeren:

  • Je bent minimaal 1,65 m lang zodat je ook bij de bovenste fusten (emmers) met bloemen kan om deze op de karren te zetten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Zodat je de veiligheidsinstructies en orders in het voicepicking systeem goed begrijpt.
  • Je bent fysiek in goede conditie. Je tilt gemiddeld per uur 30-40 fusten, waarvan de meeste tussen de 2 en 5 kg wegen, er staat er ook wel eens een tussen van 15 kg.
  • Je staat ‘s ochtends makkelijk op. De werkdagen zijn van 06:00 tot 11:00 uur en in drukke periodes kan dit uitlopen tot 13:00 uur.
  • Je wilt minimaal 3 ochtenden in de week werken (maandag en vrijdag zijn daarvan verplicht).

Een screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan nu en hoor direct of je wordt ingepland voor een online interview met één van onze recruiters.

Lees hier meer…