Technisch Verkoper Hydrauliek | Industrieel | 2.600 – 3.800 – WR.nl Solliciteren – Schiedam

JobID=2.0.08

Technisch Verkoper Hydrauliek | Industrieel

 • Schiedam
 • € 2600 – € 3800

Wie wordt jouw werkgever?

 • Wij zijn leverancier van hydraulische componenten.
 • Ben jij een technisch verkoper?
 • Heb je ervaring/ affiniteit met de hydrauliekmarkt?

Vaste baan: Technisch Verkoper Hydrauliek | Industrieel | 2.600 – 3.800 | Technisch Verkoper

Ons bedrijf levert hydraulische componenten voor de Nederlandse Industrie, waaronder de scheepvaart, de offshore, de chemie & petrochemie. Wij werken in een professionele organisatie met een hecht team van gedreven medewerkers.Samen met onze leveranciers zullen we je vaktechnische en daarnaast je persoonlijke ontwikkeling begeleiden.

Wat ga je precies doen?

Voor de vacature als Technisch Verkoper Schiedam Industrieel ga je het volgende doen: Als verkoper hydrauliek ben je samen met ons verkoopteam verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop en orderverwerking binnen ons bedrijf. Je staat klanten telefonisch of per email te woord en adviseert hen bij de productkeuze en je stelt verkoopoffertes op. Je klanten bestaan uit alle mogelijke industriële bedrijven in verschillende branches, zoals: scheepsbouw, on & offshore, trailerbouw, bouwmachines, installatiebouw en fabrikanten van agrarische voertuigen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technisch Verkoper, die past in deze rol.

Functie-eisen

Je profiel:

 • Voor deze functie komen wij graag in contact met gedreven kandidaten voorzien van een HBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt een resultaatgerichte commerciële instelling, waarbij je beschikt over enkele jaren ervaring in de technisch commerciële buitendienst;
 • Affiniteit met de hydrauliekmarkt en logistieke dienstverlening is een belangrijke pré;
 • Door je gedegen technische achtergrond ben je uitstekend in staat de behoefte van de klant te analyseren en gerichte technische en logistieke oplossingen aan te bieden;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse en Dordrecht.

Wat je van deze werkgever uit Schiedam kunt verwachten

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden. Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Technisch Verkoper Internal Sales, Interne Sales of Technische Sales. Ook Interne Verkoop, Commerciele Binnendienst.

De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk. De baan is in Schiedam vanuit ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs en Valkenburg is dit goed te doen. Maar ook vanuit Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht is dit ok. En Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft zouden ook goed te doen zijn. Idem voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. Dan zijn er nog de woonplaatsen Loosduinen, Randstad en Maassluis vandaar is de afstand ook goed.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter