Welding Supervisor Fulltime ProfessionalsChina – Huisman – Schiedam

JobID=4.0.07

Ben jij de Welding Supervisor die ’equipped for impact’ is?

Wil jij onderdeel zijn van een team van innovators dat wereldwijd actief is? En beschik jij over wat nodig is om impact te maken? Wij zoeken een Welding Supervisor met een bachelor, bij voorkeur in Mechanical Engineering, een PCN Visual Inspection Level 2, International Welding Technician (IWE)-diploma, kennis van alle normen binnen de discipline, ervaring met het leiden van multinationale teams en enige ervaring met de Chinese cultuur. Het zou een pre zijn als je minimaal 5 jaar ervaring hebt binnen de sectoren zware machines, scheepsbouw of offshore en daarnaast beschikt over een praktische instelling en een goede beheersing van de Engelse taal. Kun jij deze vinkjes zetten? Lees dan verder.

Eerst willen we onszelf kort voorstellen.

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia werken we over de hele wereld voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken. We ontwerpen en produceren in-house en leveren onze turn-key producten aan klanten over de hele wereld. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Wil je voorbeelden? Wat denk je bijvoorbeeld van ons Q7000 Well Intervention-systeem en onze geautomatiseerde drilling grips. Kom je ook voor Huisman werken? Zorg dan dat je klaar bent om impact te maken. Met andere woorden: verras ons, onze klanten en… jezelf!

“We waarderen flexibiliteit en initiatief. Wees niet bang om te experimenteren. Als je aan nieuwe ideeën werkt, worden ze werkelijkheid.”

Korneel van der Meer, Product Manager

We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden.

Een uitdagende functie waarin je je horizon kunt verbreden binnen een levendige en internationaal opererende organisatie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei Je bent onderdeel van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Het complete ontwerp en de productie worden inhouse gedaan en we leveren turn-key producten aan onze klanten over de hele wereld. Naast onze inspirerende werksfeer zijn ook persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden onderdeel van deal. We bieden je een zeer aantrekkelijk expatpakket met verschillende toeslagen bovenop het standaard salaris. Huisman betaalt ook voor je huisvesting, zorgverzekering (voor je gezin) en schoolgeld voor je kinderen.

Wat ga je doen als je aan de slag gaat als Welding Supervisor bij Huisman?

Het leiden en aansturen van Welding Foremen en Welders die laswerkzaamheden uitvoeren op alle High en Extra High Strength structures van zowel koolstofstaal als nonferrometalen voor offshore installaties en installaties aan land.

Als Welding Supervisor ben je verantwoordelijk voor:

 • Bespreken van het werk met productie, het hoofd welding department, collega’s,
 • Supervisors en quality control coordinators;
 • Voorbereiden en verdelen van het werk en het geven van instructies aan medewerkers;
 • Implementeren en monitoren van de werkvoortgang en het monitoren van compliance met veiligheids- gezondheids-, milieu en andere eisen;
 • Actief deelnemen aan in Risk Assessments, JSA’s (Job safety analyses) en WPA (work place assessment);
 • Aanbieden en delen van kennis en ervaring om problemen op te lossen die ontstaan tijdens productie en de volgorde van het laswerk, richting van het laswerk en dergelijke bepalen om belastingen te voorkomen die tot deformatie kunnen leiden;
 • Begeleiden van visuele lasinspecties, uitgevoerd door de lasvoormannen op afgerond laswerk en assemblages in werkplaatsen en eindinspectie na zandstralen;
 • Volgen van de productieplanning en productievolgorde volgens het productieplan;
 • Aansturen, motiveren en coachen van de medewerkers binnen de teams, in overeenstemming met de interne normen van Huisman, met als doel de realisatie van projectspecifieke doelstellingen.

Benieuwd of jij ‘equipped for impact’ bent? Dan ben jij:

 • In staat om onder meerdere deadlines tegelijk te werken;
 • Een teamplayer;
 • Flexibel en creatief;
 • Proactief en overtuigend;
 • Resultaat- en klantgericht.

Ten slotte nog enkele praktische zaken waar je over moet beschikken:

 • Een EU-paspoort;
 • Een praktische instelling en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Nog steeds geïnte…