Butikssäljare, vikariat deltid – Solar Nederland – Schiedam

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som butikssäljare inom Solar bemöter du dagligen våra kunder från lnstallationsbranschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Här arbetar du med kollegor med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vi söker nu en kollega för ett 6-månaders vikariat deltid som med stort engagemang vill ge en kundupplevelse utöver det vanliga i vår Drive In-butik i Helsingborg.

Vi erbjuder
ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll
Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till installatörer. Det innebär försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en känsla för service samt:

 • Erfarenhet av försäljning
 • God datorvana
 • Kunskap/erfarenhet från VS- branschen (exempelvis utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
 • Profil
  Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens behov. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kunden. Du söker ständigt efter förbättringar och driver igenom dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt engagemang. För att trivas hos oss får du energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Det är viktigt med struktur och god organisering så ditt ordningssinne är också av största vikt

  Kontakt och ansökan
  Med anledning av rådande pandemi Covid-19 kommer vi att i första hand genomföra eventuell intervju via telefon innan ev. möte. Detta kan komma att genomföras via länk.
  Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christl Lindborg, District Manager Drive-In, via email: alt telefon 070 186 08 20

  Klik hier om te solliciteren