Calculator Infra – Wegenbouw – Connetix – Schiedam

JobID=5.0.1

Als Calculator Infratechniek ga je kennis maken met grote en veelzijdige projecten in Nederland. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om door te kunnen groeien om uiteindelijk deze werkzaamheden zelfstandig te kunnen verrichten:

  • Je hebt veel contact met externe partijen, voornamelijk samenwerkende partijen;
  • het kan ook voorkomen dat je nieuwe leveranciers moet zoeken;
  • het opstellen en van kostprijs calculaties;
  • het opstellen van offertes voor aanbiedingen;
  • het uitwerken van aanbiedingen;
  • het aanvragen van materialen en het verwerken van de data.

Gedurende dit proces ben je verantwoordelijk voor het controleren en het uitwerken van de projecten. Je werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen en bij opdracht draag je het project over aan de afdeling die voor de daadwerkelijke uitvoering zorgt. Je moet dus goed kunnen samenwerken.

Lees hier meer…