Chauffeur (C) horecadistributie, Schiedam – Bidfood –

JobID=2.0.07

Onze opdrachtgever is een horecagroothandel waarbij de focus ligt op de volledige professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Als geen ander begrijpt onze opdrachtgever de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional en speelt hier op in.

Als C bakwagenchauffeur is geen dag hetzelfde. Je bent een echte ambassadeur die de wensen van de klanten voorop zet en je bent het visitekaartje van de opdrachtgever.

Je start elke dag tussen tussen 04:30 en 07:30 uur vanuit het distributiecentrum van de opdrachtgever. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij de klanten. Je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je levert onder andere food- en non-foodproducten aan cafés, (bedrijfs)restaurants, ziekenhuizen etc. in de provincie Zuid-Holland. Van de binnenstad tot de kleinere gemeenten in de omgeving, als chauffeur van bij onze opdrachtgever kom je overal!

Hoewel er allemaal hulpmiddelen zijn, moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk. Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen en de bijgehouden administratie af op het distributiecentrum bij jouw teamleider.

Je werkt op basis van een weekrooster. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt, alleen maar in dagdiensten, waardoor je ’s avonds in ieder geval altijd vrij bent.
Salaris conform de GIL CAO, min. € 10,76, max. € 13,73
Een netto koffiegeldvergoeding per gewerkt uur a € 0,45
Functie voor langere tijd met grote kans op overname
Nascholing Code 95 (kosteloos)
Opleidingsmogelijkheden binnen de Consolid Academy
8,33 % vakantiegeld
25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk
Goede pensioenregeling

En natuurlijk niet te vergeten: een ontzettend mooie baan met veel klantcontact!

De datum van starten bij deze mooie opdrachtgever zal medio in de maand Maart zijn !! Je moet in het bezit zijn van:

Minimaal C rijbewijs en Code 95
Bij voorkeur ervaring in de horecadistributie, is geen vereiste
Zelfstandigheid en een representatief overkomen
Een flexibele en klantgerichte instelling
Veel energie en fysiek sterk zijn.

Lees hier meer…