Control Systems Field Support Engineer Fulltime ProfessionalsNederland – Huisman – Schiedam

Ben jij de Control Systems Field Support Engineer die ‘equipped for impact’ is?Wil jij als Control Systems Field Support Engineer onderdeel zijn van een team van innovators dat wereldwijd actief is? Beschik jij over wat nodig is om impact te maken? En heb jij een bachelor electrical/automation of vergelijkbare opleiding en kennis van software schrijven uit werkervaring? Lees dan verder. Heb je interesse om de machines van Huisman te testen op controlesystemen of onderhoud te plegen aan onze installaties en heb je geen moeite met af en toe reizen binnen en buiten Nederland? Lees dan verder. De kans is groot dat wij de Control Systems Field Support Engineer-functie hebben die je zoekt.Eerst willen we onszelf even kort voorstellen.Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia werken we over de hele wereld voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken. We ontwerpen en produceren in-house en leveren onze turn-key producten aan klanten over de hele wereld. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Voorbeelden? Wat denk je bijvoorbeeld van ons Q7000 Well Intervention System of onze passieve en actieve heave compensation systems. Kom je ook voor Huisman werken? Zorg dan dat je klaar bent om impact te maken. Met andere woorden: verras ons, onze klanten en… jezelf!“”Onze Impact? Altijd met innovatieve oplossingen komen.”Arnold van der Linde, Tender & Concepts Engineer We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden.Je bent onderdeel van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Je wordt in staat gesteld innovatieve technologieën te ontwikkelen en bij te dragen aan bijvoorbeeld interessante projecten op het gebied van duurzaamheid. Als je voor ons komt werken kun je een uitdagende functie in een levendige en internationaal opererende organisatie verwachten. Naast onze inspirerende werksfeer bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden zijn ook onderdeel van de deal. En laten we niet de uitstekende andere voordelen van het bedrijf vergeten, zoals regelmatige borrels in onze eigen bar.Wat ga je doen als je aan de slag gaat als Control Systems Field Support Engineer?Als Control Systems Field Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de Control Systems en Human Machine interfacing van onze apparatuur. Je werk bestaat uit:Uitvoeren van tests op controlesystemen tijdens commissioning en het onderhouden van onze producten na levering;Testen van de controlesystemen tijdens de commissioning-fase;Bijstaan van onze Global Services-divisie bij problemen die onze klanten tegenkomen tijdens het gebruik van het product;Geven van feedback aan het ontwikkelingsteam om de kwaliteit en prestaties van onze producten te verbeteren;Ontwikkelen van teststrategieën voor onze productenBenieuwd of je ’equipped for impact’ bent?Dan ben je:Flexibel en creatiefKlantgericht en gefocust;Analytisch, proactief en overtuigend;Een resultaatgerichte teamplayerIn staat prioriteiten te stellen en je aan te passen aan veranderende eisen;Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;Niet bang om verantwoordelijkheid te dragen.Ten slotte nog enkele praktische zaken waar je ook over moet beschikken:Een EU-paspoort/geldige werkvergunning voor Nederland;Een praktische instelling en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Nog steeds geïnteresseerd? Klinkt dit als iets voor jou?Solliciteer online voor de functie Control Systems Field Support Engineer door verder naar beneden te scrollen en daar te solliciteren.We zijn benieuwd welke impact jij gaat maken!Wil je meer informatie of zoek je iets dat beter bij je past?Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie over de functie of bekijk onze andere carrièremogelijkheden op deze website www.werkenbijhuisman.nl of blijf op de hoogte via onze job alert.

Klik hier om te solliciteren