Helpdeskmedewerker ICT – Randstad – Schiedam

Afwisselende werktijden, een heerlijk startsalaris en werken bij een bedrijf dat jou kansen biedt. Je hebt lef en neemt de eerste stap. Jij doet er alles aan om dat wow-effect te regelen bij elk contact met onze klanten!

Wat bieden wij jou

 • Startsalaris van 11,05 per uur
 • Goed bereikbaar met ov en auto
 • Via 1-op-1 coaching kun je doorgroeien
 • Wie ben jij

  De beslissende move in een potje Fortnite. Een vrije trap in de laatste minuut van de WK-finale. Of
  een inhaalactie van Max Verstappen. En dan stopt het WiFi-Signaal ermee! Dit brengt een hoop
  frustratie en emotie met zich mee bij de klant. Geen probleem voor jou! Als Technisch Helpdesk
  Medewerker ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de problemen van de klant. Denk hierbij
  aan problemen met het WiFi modem/router wat zorgt voor een trage verbinding.

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent 2 avonden per week en 1x per 2 weken een zaterdag beschikbaar
 • Je bent fulltime beschikbaar voor een training van in totaal vier weken
 • Je hebt een hele grote affiniteit met IT, of werkervaring opgedaan
 • Wat ga je doen

  De WiFi is not beautiful. Je begrijpt de frustratie van de klant als geen ander. Want jij wilt thuis ook een betrouwbaar WiFi-signaal. Zo kun je jouw favoriete serie te bingewatchen, of ongestoord te gamen. Wanneer de klant is afgekoeld? Ren jij de Caiway Pitstraat in om de klant te helpen. Met alle hulpmiddelen tot je beschikking ga je analyserend en probleemoplossend aan het werk. Hoppa! Probleem opgelost! Dat voelt goed. De klant? Tevreden en erg blij met jouw service. Je teamleider? Die geeft je een compliment. Oh ja! En dat wedstrijdje met je collega wie de beste score deze week heeft behaald? Die heb jij gewonnen!

 • Het verhelpen van storingen van internet en telefonie
 • Veel klantcontact
 • Registreren van alle contacten in het systeem
 • Waar ga je werken

  DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je komt terecht in een open en gezellig team. Je kunt jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen. Je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt kansen om verder te komen in je loopbaan.

 • lef
 • recht door zee
 • samenwerken
 • Jij gaat het regelen! En dat is logisch. Terwijl jij dit leest, app jij direct vrienden en vriendinnen om ook te reageren. Liken wij bij Tempo-Team! Stuur jouw motivatie en cv direct via de button ‘Solliciteren’ . Dan gaan wij met WiFi Warp Speed aan de slag voor jou!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Klik hier om te solliciteren