intercedent – Randstad Groep – Schiedam

JobID=5.0.1

Vind je het leuk om mee te denken met HR vraagstukken, verbeteren van processen, kan jij jouw hoofd koel houden als jij een dag van te voren moet opschalen met vijf flexwerkers? Dan ben jij de intercedent die wij zoeken! Voor ons account team in Schiedam zijn wij opzoek naar een fulltime intercedent/ planner.

wat ga je doen?

Je zorgt voor een sluitende dag- of weekplanning voor je klanten. Dat betekent snel schakelen, maar natuurlijk ook zo veel mogelijk vooruitkijken. Komt er een drukke periode aan? Dan check jij of je genoeg mensen in je pool hebt en vul je deze eventueel aan met nieuwe flexwerkers. Verwacht de klant in de zomerperiode meer mensen nodig te hebben? Dan speel jij daar vroegtijdig op in.

Zowel met de klanten als met de flexwerkers zijn de lijntjes kort. Zij weten dat ze op jou kunnen rekenen en andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Verder willen de flexkrachten die voor ons werken uiteraard salaris ontvangen. Dit is een groot onderdeel van de administratieve taken. Daarnaast moeten de arbeidsovereenkomsten, plaatsingen en verplichte documentatie tot in de puntjes op orde zijn.

locatie, tijden en collega

Op tijd beginnen, op tijd klaar! De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00. Vanaf onze inhouse locatie heb je dagelijks contact met de klanten en flexwerkers. In de ochtend verzorg je de opkomstcontrole. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen van de flexkrachten, tevens los je alle spoeddiensten op.

Je bezoekt regelmatig de klanten en zit met hen om tafel voor gesprekken omtrent planning, flexbehoefte en prestaties van de huidige flexkrachten.
Je neemt een kijkje op de werkvloer om even ‘hallo’ te zeggen of om een kort praatje te maken met jouw flexwerkers en contactpersonen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Samen met Wyona vorm je een hecht team. Wyona is en ervaren collega die je graag alle kneepjes van het vak leert.

bereikbaarheidsdiensten
In deze rol werken we met bereikbaarheidsdiensten. Dit betekent dat het team van maandag tot en met zondag bereikbaar moet zijn tussen 07.00 uur tot 21.00 uur. De bereikbaarheidsdiensten verdeel je onderling. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover: Maandag t/m vrijdag= €17,50 per bruto dag. Weekenddienst (za & zon)= €75,00 bruto. 
 

over jou

 • goed op je plek in een logistieke of productieomgeving;
 • fulltime beschikbaar;
 • hbo-werk/denk niveau;
 • communicatief vaardig: zowel met klanten als flexwerkers communiceer jij op het juiste niveau;
 • stressbestendig: je houdt het hoofd koel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hoc situaties;
 • zorgvuldig en alles overziend: je kunt met tien dingen tegelijk bezig zijn en toch het overzicht behouden;
 • flexibel en denkend in oplossingen;
 • snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

wat bieden wij jou? 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een jaarcontract bij start en prima startsalaris tussen de €2.100 en €2.300 bruto per maand o.b.v. 40 uur (in overleg te bepalen);
 • Een uitgebreid inwerktraject (intern maar ook extern) waar je alle kneepjes van het vak leert en uitgebreid kennis maakt met Randstad als werkgever;
 • Laptop, telefoon die je ook privé mag gebruiken en prima reiskostenvergoeding;
 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen of de aanschaf van bijv. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • Interessante bonussen én de mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformance bonus te behalen.
   

ontwikkel je talent bij team Randstad
Werken bij Randstad staat gelijk aan werken aan jezelf. Als startende intercedent begin je direct met de onboarding. Als er een potential in jou schuilt, krijg je de kans om deel te nemen aan het Randstad Potential Traject. Laat je daar je kwaliteiten zien, dan is jouw volgende carrièrestap snel gemaakt. Bij Randstad sta jij zelf aan het roer van je eigen loopbaan maar wij geven je de begeleiding en de ruimte om je te ontwikkelen en je talent te ontdekken. Zodat jij alles uit jezelf kunt halen!

waarom Randstad?
Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over de functie van intercedent bij Randstad? Neem dan vooral …