Internationaal Software Engineer PLC/SCADA – Synsel Techniek – Schiedam

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamVoor dit bedrijf in Schiedam zijn wij momenteel op zoek naar een Internationale Software Engineer. Dit bedrijf is een toonaangevende machinebouwer en zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Het bedrijf heeft een ruime expertise in de voedingsmiddelenindustrie en ze weten naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd. Als Internationaal Software Engineer binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk om vanuit een probleem van de klant een engineeringsoplossing te bedenken die naadloos aansluit bij de behoefte van de klant. Je werkt bij de klanten op locatie voor de inbedrijfstelling van de software. Ben jij een ervaren Software Engineer en wil jij graag werken in een bedrijf waar je in een team automatiseringsoplossingen realiseert en in bedrijf stelt? Lees dan snel verder Functie-inhoud:Het in bedrijf stellen van de software in hoogwaardige machines bij de klanten over de hele wereldHet testen van de software op de gebouwde systemen en machinesHet oplossen van storingen en problemen aan de machines en systemen op softwarematig gebied, dit alles doe je bij de klanten op locatie in binnen- en buitenlandJe analyseert het functionele ontwerp van de klant, deze vertaal je als Software Engineer naar een technisch ontwerp samen met je collega EngineersHet verrichten van een analyse om de verschillende oplossingsmogelijkheden te onderzoekenHet opstellen van documentatieHet verder ontwikkelen en testen van de software samen met collega-EngineersFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een diploma van een aanverwante technische opleiding. Of je hebt een vergelijkbaar niveau door relevante werkervaringJe hebt ervaring in de machinebouw als (Internationaal) Software EngineerJe hebt kennis van programmeermethoden en softwareontwikkelingJe bent bereid veelvuldig te reizen in binnen- en buitenlandJe bent praktisch ingesteld en je kan goed zelfstandig werkenWij bieden:Een basissalaris tussen de €2.675 en €4.775 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werkBij het verblijf in het buitenland gelden er uitstekende buitenlandtoeslagenEen leaseauto, telefoon, laptop en creditcard van de zaakAls Internationaal Software Engineer ben je werkzaam in een enthousiast team met afwisselende projecten en technische diepgangInterne en externe trainingen om je technische kennis op peil te houden25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan direct!VaardighedenErvaringMedior,Senior

Klik hier om te solliciteren