Junior (Internationaal) Field Service Engineer – Synsel Techniek – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/onlyengineerjobs.png?empname=Synsel Techniek-10

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamDeze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen en strategie, hoe er wordt geëngineerd. Vanwege het toenemende aantal projecten en de hoeveelheid nieuwe klanten zijn ze op zoek naar een (Internationaal) Field Service Engineer die veelvuldig naar het buitenland kan. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch vlak. Je werkt vanuit de hoofdlocatie in de regio Schiedam maar gaat vervolgens aan de slag bij klanten wereldwijd.Wil jij werken bij een internationaal bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en reis jij graag over de hele wereld? Lees dan snel verder, en wie weet kom jij binnenkort dit team versterken!Functie-inhoud:Je voert de montage van een systeem uit, inclusief het afstellen, inregelen en functioneel beproeven van het systeem. Als (Internationaal) Field Service Engineer werk zowel op eigen locatie als bij de klantHet zelfstandig opbouwen van een installatie bij klanten in binnen- en buitenlandHet aansturen van een groep monteursHet in bedrijf stellen van en/of service verlenen aan de geleverde systemenHet trainen en ondersteunen van operators en onderhoudsmonteurs bij de klantFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of je hebt een vergelijkbaar niveau door relevante werkervaringJe hebt kennis op het gebied van elektrotechniekJe hebt affiniteit met dynamische aandrijfsystemen en moderne PLC besturingstechniekenAls (Internationaal) Field Service Engineer heb je een praktische werkhoudingJe beschikt over leidinggevende capaciteitenJe bent bereid om voor perioden van 1 tot 4 weken in het buitenland te verblijvenJe kunt zowel mondeling als schriftelijk helder rapporterenJe beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord en geschriftWij bieden:Een basissalaris tussen de € 1.950 en € 2.950 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen uitdagende en afwisselende baan als (Internationaal) Field Service Engineer met een goed pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder: bedrijfsauto, bedrijfskleding, laptop en mobiele telefoon25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenBinnen een sterk groeiend bedrijf een veelzijdige, afwisselende en uitdagende baanRuimte voor zelfontplooiingTrainingen die ervoor zorgen dat je technische kennis op peil blijft Ben jij geïnteresseerd in deze functie van Junior Field Service Engineer en voldoe jij aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct! VaardighedenErvaringJunior

Klik hier om te solliciteren…