Magazijnmedewerker – Randstad – Schiedam

JobID=5.0.11

Voel jij je helemaal thuis in een logistieke omgeving en steek jij graag je handen uit de mouwen, dan is deze vacature wat voor jou!

Voor een bedrijf in Schiedam zijn wij opzoek naar een logistieke kracht. Het bedrijf is groeiende waardoor het magazijn uitgebreid wordt. Jij zal voornamelijk orders picken, orders verzend klaarmaken en jij bent verantwoordelijk voor het inkorten van horlogebandjes. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat doe jij morgen?

Je start om 7.30 uur samen met het team. Jij krijg een order binnen en gaat ervoor zorgen dat alle producten worden gepakt en op een juiste manier verzend klaar worden gemaakt. Nadat jij een aantal orders hebt verwerkt ga jij richting de ruimte waar horlogebandjes worden ingekort. Jij hebt een fijne motoriek en werkt ontzettend accuraat waardoor jij feilloos de horlogebandjes korter kan maken zonder het horloge te beschadigen. Uiteraard heeft het bedrijf de juiste gereedschappen om jou hierbij te helpen.

Wat bieden wij jou?

  • Fulltime job
  • Tijdelijke contract met uitzicht op vast
  • Startsalaris €10,00 bruto per uur
  • Een team dat voelt als familie
  • Ben jij enthouasiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel via de onderstaande solliciteerbutton!
  • Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…