Medewerker Servicecenter bij Caiway – Caiway (via SUSA flexibel studentenwerk) – Schiedam

JobID=5.0.1

Help, Netflix doet het niet meer! Ben jij de technische held die vrienden en familie bellen bij tv- of internetproblemen? En wil je werken bij een topwerkgever? Ga dan aan de slag bij Caiway en krijg meer dan een schouderklopje!

In het kort

  • Voor klantvriendelijke HBO- en WO-studenten die stevig in hun schoenen staan;
  • Flexibele werktijden: 24 – 40 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00 uur;
  • Lekker verdienen: €11,05 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
  • Aan de slag bij een topwerkgever.

Werkzaamheden

Als Medewerker Servicecenter bij Caiway ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met diverse vragen op het gebied van internet, televisie en telefonie. Jij beantwoordt vragen over producten en diensten, nieuwe klanten, kosten/facturen, etc. Je kunt de klant er alles over vertellen!

Over de opdrachtgever

Caiway is een service provider gevestigd in Schiedam. Met ruim 150 professionele medewerkers levert Caiway haar klanten diensten en services voor televisie, radio, internet en telefonie. Dit doen ze via coax en het nieuwe netwerk van de toekomst: glasvezel. De klanten staan centraal en ze streven naar kwaliteit over de volle breedte van de dienstverlening.

Dit verwachten we van jou

  • Je bent een HBO- of WO-student;
  • Je hebt interesse in internet-, telefonie- en televisietechniek;
  • Je kunt goed luisteren en analyseren om zo de vraag van de klant helder te krijgen;
  • Je kent – of leert gemakkelijk – je weg binnen verschillende computerbesturingssystemen;
  • Je bent oplossingsgericht ingesteld en wilt de klant echt verder helpen.

Werktijden en beschikbaarheid

Als Medewerker Servicecenter bij Caiway ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. De eerste vier weken zal je vanaf het kantoor van Caiway werken. Daarna, afhankelijk van je vordering, is het mogelijk om vanuit huis te werken. Uiteraard worden alle corona maatregelen goed in acht genomen.

Lees hier meer…