PLC/SCADA Engineer – Synsel Techniek – Schiedam

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamDeze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd. Als Software Engineer binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk om vanuit een probleem van de klant een engineeringsoplossing te bedenken die naadloos aansluit bij hun behoeften. Je werkt op de vestiging in de regio Schiedam maar het kan incidenteel voorkomen dat je naar het buitenland gaat voor inbedrijfstellingen.Ben jij een Software Engineer en wil je werken bij een bedrijf met hoogwaardige eigen technische producten? Vind je het leuk om in een team automatiseringsoplossingen te realiseren? Lees dan snel verder!Functie-inhoud:Als Software Engineer analyseer je het functionele ontwerp van de klant en vertaal je deze naar een technisch ontwerp Het verrichten van een analyse om de verschillende oplossingsmogelijkheden te onderzoekenHet schrijven van software voor de machinebesturing, diverse bedieningspanelen, servo systemen en veiligheidssystemenHet testen van de software op de gebouwde systemen en zo nodig op locatie assisteren bij de inbedrijfstellingHet opstellen van documentatieHet verder ontwikkelen van de softwareFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Mechatronica of een diploma van een aanverwante technische opleiding. Of je hebt een vergelijkbaar niveau door relevante werkervaringJe hebt ervaring in de machinebouw als Software EngineerJe hebt kennis van programmeermethoden en softwareontwikkelingJe bent bereid incidenteel te reizen in binnen- en buitenlandJe bent praktisch ingesteld en je kan goed zelfstandig werkenWij bieden:Een basissalaris tussen de €2.675 en €4.775 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenEen technisch uitdagende baan als Software Engineer met veel waardering voor je werkBij het verblijf in het buitenland gelden er uitstekende buitenlandtoeslagenAls Software Engineer ben je werkzaam in een enthousiast team met afwisselende projecten en technische diepgangUitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden als Software Engineer, bijvoorbeeld door aanvullende cursussen en/of opleidingen Ben jij na het lezen van deze vacature van Software Engineer enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!VaardighedenErvaringMedior,Senior

Klik hier om te solliciteren