Senior Adviseur Omgevingsgeluid – Milieudienst Rijnmond – Schiedam

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Wil jij alle ruimte om alles uit je vakmanschap te halen en je verder te ontwikkelen, zodat jij samen met je nieuwe collega’s kunt bijdragen aan een schone, gezonde en veilige regio Rijnmond?

Voor het Bureau Geluid en Veiligheid zijn wij op zoek naar een: (Senior) Adviseur Omgevingsgeluid.

 

Dit is wat we je bieden

Om te beginnen je salaris: maximaal € 5.008,99 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Maar ook: de ruimte om alles uit jouw vakmanschap te halen, zodat jij met je nieuwe collega’s kunt bijdragen aan een schone, gezonde en veilige regio Rijnmond. Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Een vast dienstverband na 1 jaar;
 • Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken leuk en belangrijk vinden;
 • De mogelijkheid om je werktijden aan te passen aan je privé-leven;
 • Een individueel keuzebudget van minstens 20% dat je opneemt wanneer het jou uitkomt (bijvoorbeeld vakantiegeld en 13e maand);
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5000 per vijf jaar, waarvan je zelf de inzet bepaalt;
 • Een goed geregeld pensioen bij het ABP.

Dit is wat je gaat doen

Als Adviseur Geluid heb je een breed takenpakket. Jouw expertise geeft je een belangrijke signalerende en adviserende rol. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het zonebeheer van enkele industrieterreinen binnen het Rijnmondgebied. Je ondersteunt vergunningverleners en handhavers en adviseert over omgevingsvergunningaanvragen en bestemmingsplannen op het terrein van geluid. Daarnaast adviseer je over geluid bij: de aanleg en reconstructie van weg- en railinfrastructuur, milieueffectrapportage (m.e.r.) en zienswijzen voor gemeentelijke plannen en besluiten van hogere waarden. Afhankelijk van de opdrachtgever kan geluidonderzoek ook deel uitmaken van het takenpakket, waarbij je de geluidbelasting voor geluidgevoelige bestemmingen berekent, of beheer je de geluidzones/-kaarten. Tevens voer je geluidsmetingen uit (ook in de avond) en rapporteer je hierover.

De beschreven werkzaamheden geven een indicatie. De exacte werkzaamheden kunnen afhankelijk van de werkvoorraad afwijken.

Dit is wat we van je vragen

 • Je beschikt over een aantoonbaar academisch werk en denkniveau in combinatie met Hogere Akoestiek of een andere vergelijkbare opleiding;
 • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met complexe akoestische onderzoeken zoals weg- en railverkeerslawaai en industrielawaai;
 • Je hebt ervaring met het beoordelen van akoestische onderzoeken in het kader van ruimtelijke ordening, bij voorkeur affiniteit met het adviseren over geluid bij evenementen;
 • Je bent resultaatgericht en in staat om in oplossingen te denken, waarbij je van de gebaande paden durft af te wijken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je legt makkelijk contacten en zoekt proactief het contact met andere betrokken disciplines;
 • Je bent bestuurlijk sensitief en handelt omgevingsbewust.

Zo kun je solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met het Teammanager Myriam de Moor, telefoon 010 – 2468 609. Heb je meer informatie nodig over de procedure? Bel/Whatsapp dan met Mark van Doorm, recruiter (06 15 88 65 95) of mail naar [email protected] Solliciteren kun je direct via onderstaande knop. Solliciteren kun je direct via onderstaande knop.

We kijken uit naar jouw reactie!

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter