Software Engineer PLC – Synsel Techniek – Schiedam

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio SchiedamVoor deze toonaangevende machinebouwer zijn we op zoek naar een Software Engineer in de regio Schiedam. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd. Als Software Engineer binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk om vanuit een probleem van de klant een engineeringsoplossing te bedenken die naadloos aansluit bij hun behoeften. Je werkt op de vestiging in de regio Schiedam maar het kan incidenteel voorkomen dat je naar het buitenland gaat voor inbedrijfstellingen.Spreekt deze bedrijfsomschrijving je aan? Wellicht is dit dan de baan voor jou!Functie-inhoud:Je analyseert het functionele ontwerp van de klant, deze vertaal je naar een technisch ontwerp samen met je collega EngineersHet verrichten van een analyse om de verschillende oplossingsmogelijkheden te onderzoekenJe schrijft software voor de machinebesturing, diverse bedieningspanelen, servo systemen en veiligheidssystemenHet testen van de software op de gebouwde systemen en zo nodig op locatie assisteren bij de inbedrijfstellingJe stelt de documentatie opHet verder ontwikkelen van de softwareFunctie-eisen:Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Mechatronica of een diploma van een aanverwante technische opleidingJe hebt ervaring in de machinebouw als Software EngineerJe hebt kennis van programmeermethoden en softwareontwikkelingJe vindt het geen probleem om incidenteel in binnen- en buitenland te reizenJe hebt een praktische instelling en je kan goed zelfstandig werkenWij bieden:Een basissalaris tussen de €2.750 en €4.850 bruto per maandEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandJe hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenEen technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werkBij het verblijf in het buitenland gelden er uitstekende buitenlandtoeslagenAls Software Engineer ben je werkzaam in een enthousiast team met afwisselende projecten en technische diepgangZowel Interne als externe trainingen om jezelf verder te ontwikkelen Heb jij interesse in de vacature van Software Engineer PLC? Twijfel dan niet en solliciteer!VaardighedenErvaringMedior,Senior

Klik hier om te solliciteren