Stage Food&i – Facilicom-group – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/facilicom-group-nl.png?empname=Facilicom-group-10

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Wij zijn Food&i een nieuwe tak binnen Facilicom Group een van de grootste dienstverleners in Nederland!
De wereld verandert snel en daarmee ook de manier waarop we kantoren gaan gebruiken. Dit heeft impact op het traditionele bedrijfsrestaurant. Met Food&i treden we buiten de gebaande paden van de markt. In ons vernieuwende concept komen individuele behoeften van gasten écht centraal te staan.

Bij Food&i maken we food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar. Van het kunnen maken van bewuste en transparante keuzes tot het gastvrij en bevlogen bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Daar kom jij als stagiair in beeld., want impact maken we met elkaar. Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact maken!

Jouw functie
Wij zijn op zoek naar een HBO Stagiair die onze divisie Food&i komt versterken. Je gaat deel uitmaken van het team en ondersteunt de Food & Beverage adviseur in dagelijkse werkzaamheden. Dagelijkse werkzaamheden? Denk hierbij aan het vullen van menu management systemen, het meedenken, uitzoeken van de juiste producten en leveranciers, het analyseren van menu’s en assortiment, het ondersteunen bij de transitie naar de nieuwe centrale productiekeuken.
Uiteraard leren wij jou graag de ins & outs van ons vak, en we hopen natuurlijk dat jij ons kan verassen met jouw creatieve ideeën. 

Wat je krijgt

Uiteraard krijg je een stagevergoeding, faciliteren wij je om je werk goed te kunnen doen en ga je bij ons ontzettend veel leren en wij van jou!

Wie je bent

Ben jij altijd bezig met “food”, is “food” jouw grote passie? Ben jij op zoek naar een HBO of MBO meewerkstage waarbij je mee kan denken in de ontwikkeling van onze nieuwe divisie Food&i?
Volg jij HBO (of MBO) hotelschool of HBO Voeding en Diëtiek of een opleiding waarin je te maken hebt met “food”?
Ben je minimaal 3 dagen beschikbaar tot de zomervakantie?

Daarnaast ben je vaardig genoeg om zelf onderzoek te verrichten en te helpen met het proces. En uiteraard neem je zelf initiatief, weet je het beste te halen uit online werken en vind je het leuk om na te denken hoe zaken ook anders kunnen. 

Wil jij meer weten? En ben je op zoek naar een toffe stage waarin je de vrijheid en zelfstandigheid krijgt om te werken en je ideeën te delen? Dan spreken wij graag snel met je af.

Klik hier om te solliciteren…