Teamleider Technische Servicedesk – Flexibility Groep – Schiedam

‘Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van 21 medewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar deze te gekke leidinggevende functie wilt zetten!’Door jouw werkervaring in de installatietechniek weet jij met jouw collega’s mee te denken in technische oplossingen en spreek je de taal van de installatiemonteurs. Jij weet jouw collega’s zo te coachen en motiveren dat ze individueel het beste uit zichzelf halen, maar dat ze ook als team groeien. Met jouw analytische vermogen vind je het prettig om te meten en te weten wat er speelt op de afdeling en hier zo nodig op bij te sturen!Jouw toekomstige werkgever is een innovatief bedrijf, wat beschikt over de meest duurzame productielijn ter wereld. Ze staan voor kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat en ontwikkelen, produceren en verkopen duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermosstaatoplossingen.De afdeling Servicedesk bestaat uit twee helpdesks:

 • De technische helpdesk; hier zijn 12 servicedesk collega’s werkzaam die de installatiemonteurs in de buitendienst telefonisch ondersteunen met technische vraagstukken.
 • De consumenten helpdesk; deze helpdesk bestaat uit 9 servicedesk collega’s die consumenten telefonisch helpen om in eerste instantie de storing zelf op te lossen en als dit niet lukt zullen zij hier een monteur naartoe sturen. Op deze afdeling wordt er ook wat meer projectmatig gewerkt i.v.m. bijvoorbeeld grote nieuwbouwprojecten met waterpompsystemen die net opgeleverd zijn.
 • In deze functie werk je nauw samen met de Teamleiders Monitoring en Service Buitendienst.Een greep uit jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

 • Als Teamleider ben jij verantwoordelijk voor de diverse klantnetwerken maar ook voor de verbinding en samenwerking met de andere afdelingen. Bij veel voorkomende storingen maak jij de verbeterslag door bijvoorbeeld de afdeling marketing een filmpje te laten maken hoe deze storing makkelijk opgelost kan worden.
 • Klanttevredenheid is een van de KPI’s waarop jij jouw team aanstuurt. Hierbij zie jij een klacht als uitdaging en weet jij die op de juiste manier af te handelen en er iets positiefs uit te halen.
 • De kwaliteit van de gesprekken van jouw collega’s met de monteurs en consumenten is voor jou prioriteit. Hierbij zijn productkennis en klantgerichtheid essentieel. Het is jouw doel om de kwaliteit van deze gesprekken steeds weer te verbeteren door middel van coaching van en trainingen voor jouw team.
 • Samen met jouw team wil je de kwaliteit van de Servicedesk en de processen steeds weer optimaliseren. Dit doe je door middel van het meetbaar maken van de resultaten en werkwijze van de van de afdeling en door het opzetten van een realtime dashboard dat mogelijk maakt dat analyses uitgevoerd worden.
 •  Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren vragen wij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
 • Ervaring met (duurzame/installatie) techniek.
 • Ervaring met webcare en klantbediening.
 • Energie en een aanpakkersmentaliteit.
 • Wat bieden wij jou!

 • Een marktconform salaris + een 13e
 • Maar liefst 34 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden in overleg met jouw team
 • Een vitaliteitsbudget
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar . Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-41548664. Wij kijken uit naar jouw reactie!

  Klik hier om te solliciteren