Werkstudent accountancy – Inhuren.com – Schiedam

JobID=4.0.08

Student Inhuren is voor de debiteuren administratie van een internationale organisatie op zoek naar een werkstudent. De vacature: Je gaat ondersteuning bieden op de debiteurenadministratie van de organisatie in Schiedam. Wij zoeken iemand die drie dagen in de week kan ondersteunen. Je helpt collega’s bij het verwerken van binnenkomende betalingen, het nabellen en e-mailen van facturen die nog open staan en je helpt bij het invoeren van nieuwe facturen waar actie op genomen moet worden. De vereisten: Je bent drie dagen per week beschikbaar; Je bent beschikbaar naast jouw hbo of universitaire opleiding; Je hebt ervaring binnen een eerdere administratieve functie. Interesse? Wij zijn op hele korte termijn op zoek naar iemand. Reageer dus snel. #InhurenWork!

Lees hier meer…