Chauffeur – Bidfood – Schiedam

De functie in het kort

Sta jij graag in contact met de klant en vind je het heerlijk om onderweg te zijn? Als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood werk je regionaal. Je bezorgt eten en drinken tot in de keukens van chefs in de horeca, fastservice en zorg. Van de beste restaurants tot de kantine van de sportclub, je maakt ze allemaal blij met de producten die ze online bestellen. Je kunt parttime (minimaal één dag per week) of fulltime aan de slag.

Wat ga je doen?

Je start iedere dag op het distributiecentrum in Schiedam om de bestellingen van die dag in te laden. Je kijkt vooraf of de klaargezette bestellingen de juiste kwaliteit en hoeveelheid hebben. Klopt alles? Dan vertrek je richting de eerste klant op je route. De klant kent je goed, omdat jij het vaste gezicht van Bidfood in de regio bent. Hij vindt het dan ook fijn je weer te zien. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden en om te kijken of er andere zaken zijn waarmee je kunt helpen. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de rapportages van die dag in bij je teamleider.

Vereisten

De nieuwe chauffeur (schiedam) die wij zoeken

  • Je bezit een rijbewijs C met code 95

  • Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid en bent betrouwbaar

  • Je vindt het prima om op zaterdag te werken (volgens rooster)

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

  • Je doet kleine reparaties aan de vrachtwagen zelf

  • Je voelt je fit en sterk

  • Dit wordt je nieuwe werkplek

    Klik hier om te solliciteren