Bijbaan in de ouderenzorg – Argos – Aethon – Schiedam

JobID=1.0.08

Volg jij een zorggerelateerde studie (of heb je deze afgerond) en wil je relevante praktijkervaring opdoen zodat jij een mooi cv hebt opgebouwd voor na je studie? Kom dan werken bij Argos Zorggroep in Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet en Maassluis. Ook als je jouw diploma hebt behaald nodigen we je uit om te solliciteren.

Leer de eerste kneepjes van het vak
In deze functie leer jij alle basishandelingen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de zorg. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, mondverzorging en het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).

Deze activiteiten voer je uit samen met een team van Verzorgende IG, Verpleegkundigen, Psychologen en Basisartsen. Door deze vele functies binnen de organisatie krijg je dus echt de kans te leren van jouw collega’s. En als jij jezelf ook wilt doorgroeien? Dan kan je altijd met jouw eigen Talent Manager bij Aethon schakelen. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale invulling van jouw (bij)baan, met als doel om een zo goed mogelijk cv op te bouwen voor de rest van je carrière!

De ouderenzorg bij Argos Zorggroep
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische – en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg.
De locaties zijn in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoogvliet en jouw diensttijden variëren. De ochtenddiensten starten tussen 07:00 uur en 07:30 uur, terwijl avonddiensten kunnen duren tot 23:30uur. Diensten variëren van 5 tot 9 uur per dienst. Variabel genoeg dus om flexibel te kunnen werken. Je bepaalt namelijk zelf wanneer en hoe vaak je werkt!

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit o.a. Rotterdam, maar het kan voorkomen dat je niet tijdig bij de locatie kunt komen in verband met deze tijden. In zulke gevallen mag je – mits je een rijbewijs hebt – gebruik maken van Greenwheels.

Lees hier meer…