Operator 2 ploegendienst – Pro Industry – Schiedam

JobID=5.0.08

Je loopt er elke dag op vanuit gewoont, maar waar komen die tegels op straat nu werkelijk vandaan!? In Vlaardingen is er een fabriek te vinden die zich hiermee bezig houdt en zij zijn op zoek naar hulp en daar ben jij voor nodig! Het is een productie waar je veel kanten op kunt. Er worden zowel stenen als betonnen platen geproduceerd. Om beter te worden in je werk en meer te weten te komen over het proces kun je de kans krijgen om op maat gemaakte opleidingen binnen de betonsector geboden te krijgen. Kortom, een mooi bedrijf met doorgroei en ontwikkeling!

Als machine operator houd je je bezig met het bedien van verschillende productie-installaties die ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit stenen en platen worden geproduceerd. De werkzaamheden van een machine operator bestaan uit de volgende:

  • Het bedienen van het stenenproduceer proces;
  • Controleren van de kwaliteit van de stenen;
  • Assisteren van de technische dienst bij storingen;
  • Ombouwen van de productielijn.

Lees hier meer…